Årsmöte 21/10-2020

Årsmöte Barnfilmstudion

När: Onsdagen den 21 oktober kl 18:00

Var: Klubbstugan på Hjärnarps Idrottsplats.

Hej Alla!

Nu kommer vi hålla ett årsmöte med avstånd och alla andra säkerhetsaspekter som finns. Då hösten inte har varit aktuell med någon filmvisning blickar vi nu framåt. Vårt största bekymmer just nu är att vi inte fått någon som är intresserad av att ta över ordförandeposten. Utan ordförande, ingen förening. Detta är en av sakerna som vi kommer diskutera på årsmötet. Annat som kommer diskuteras är:- Hur går vi vidare.- Ska vi ha visningar i vår?- I så fall hur många filmer?

Vi kommer att bjuda på pizza/sallad från den lokala pizzerian.

Meddela gärna på vår Facebook sida om du kommer, Ängelholms Barnfilmstudio

Hjärtligt välkomna!

Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *