Försäljning av biokort

Biokorten kommer att i första hand säljas enligt den information som går ut till respektive skola. Om det blir några biokort över kommer dessa att säljas på Ängelholms stadsbibliotek den 12/9 kl 18.00. Mer information kommer på hemsidan och Facebook när samtliga skolor har sålt sina biokort vid den ordinarie försäljningen.

3 thoughts on “Försäljning av biokort

 1. Hej! Missade dagens försäljningstillfälle på Rebbelberga skola. Skulle verkligen vilja ha ett kort till min sjuåring. Är bortrest den 12/9. Finns det någon vänlig själ som kan tänka sig att jag får köpa ett kort vid annat tillfälle?

  • Hej Jennie,
   Jag ska ner där imorgon & se om där finns kort kvar till min dotter då jag också glömde. Vill du att jag köper ett till dig med?
   Hör av dig i så fall!
   0762108542.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *